به گزارش فانا، حسین کرمانپور رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت در ایکس نوشت: وظیفه خود میدانم با توجه به نوع جراحت مصدومان حملات اخیر به مناطق مسکونی، از مردم عزیزم خواهش کنم:
۱- وقتی حمله در حال انجام است، در محیط باز، پشت ...
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با هشدار نسبت به مصرف زیاد نمک در ایرانیها، در عین حال ضمن تاکید بر لزوم مصرف نمک یددار، نسبت به عوارض جبرانناپذیر نمکهایی ...
یک گروه حامی حقوق مصرفکنندگان در آمریکا به نام کانسیومر ریپورتس اعلام کرد که پلاستیکها علیرغم خطراتی که برای سلامتی دارند همچنان به صورت گسترده در مواد غذایی یافت میشوند. این گروه از رگولاتورها خواسته تا ایمنی ...
کارشناس اداره نظارت و ارزیابی غذاهای ویژه و فراوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو افزود: از نانواییهای خواستهایم در سامانه سیفا اعلام کنند که خواستار آرد کامل هستند. نظارت هم انجام میشود تا آرد کامل در اختیار نانواها قرار بگیرد.
متخصص تغذیه و رژیم درمانی دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان این که سدیم موجود در گوشتهای فراوری شده، خطر فشار خون و سرطان معده را افزایش میدهد، گفت: با مصرف پیتزا؛ نیتریت، چربی اشباع و ترانس،...
به گزارش فانا، از ابتدای سال جاری میلادی کنجد به عنوان نهمین ماده حساسیتزای عمده در بین مواد غذایی در آمریکا به رسمیت شناخته شد.
براساس مقررات سازمان غذا و دارو آمریکا (FDA) شرکتهای صنایع غذایی ملزم ...
به گزارش فانا، در جدیدترین ارزیابی بانک جهانی، ۱۰ کشور با بالاترین تورم قیمت مواد غذایی مشخص شدند.
1️⃣زیمباوه، ۳۲۱%
2️⃣لبنان، ۲۰۳%
3️⃣ونزوئلا، ۱۵۸%
4️⃣ترکیه، ۱۰۲%
5️⃣آرژانتین، ۹۲%
6️⃣ایران، ۸۴%
7️⃣سریلانکا،...
استفاده از مواد بی کیفیت،سوسیس های بدون تاریخ،نگهداری کالباس ها به صورت فله ای در شرایط نامناسب و فساد و نان های کپک زده تنها بخشی از پشت پرده فست فود فروشی هایی است که فروش پیتزاهای ارزان قیمت را برای جذب مشتری ...
به گزارش فانا، سازمان غذا و دارو آمریکا (FDA) برای نخستین بار یک فرآورده گوشتی تولید شده از سلولهای حیوانی را برای مصرف انسان تائید کرد.
براساس اعلام FDA، شرکت آپساید فودز که مرغ کشت سلولی را از طریق برداشت ...
به گزارش فانا، یک مطالعه جدید درباره چگونگی تاثیر غذاهای فوق فرآوری شده بر سلامت نشان داد خوردن غذاهایی مانند بستنی، هات داگ و نوشابههای گازدار باعث مرگ زودرس ۵۷ هزار نفر در برزیل در ۲۰۱۹ شده است.
طبق ...
متخصص تغذیه با بیان اینکه:«متاسفانه افراد ژله را با ژلاتین اشتباه می گیرند خواصی که برای استخوان ها مطرح می شود مربوط به ژلاتین است. ژلاتین یک پروتئین است که از استخوان دام ها گرفته می شود و در داروخانه ها به فروش ...
تحقیقات جدید نشان میدهند افرادی که به طور مرتب نوشیدنیهای قندی و یا آب میوههای مصنوعی مصرف میکنند، بیشتر در معرض سکته و بیماریهای قلبی قرار دارند.
به گزارش فانا، براساس توصیه مراکز کنترل و پیشگیری بیماری آمریکا (CDC)، مرغ خام را نباید بشویید چون ممکن است در حین شستن، آب مرغ در آشپزخانه پخش شود و سایر غذاها، ظروف و میزها را آلوده کند.